Konferenssipalvelut

Unigrafian konferenssipalvelut sisältävät niin tapahtuman painotyöt, verkkosivut, sähköiset julkaisut sekä esittely- tai markkinointivideot. Tarjoamme myös livestriimausta ja valokuvausta tapahtumapaikalla. Kerro meille tapahtumastasi ja mitä palveluita tarvitset.  Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä pikaisesti.

Postereiden tulostuksen voit tilata täältä . Mikäli haluat tarjota posteritulostukset konferenssin osallistujalle keskitetysti edullisemmin, ota yhteys asiakaspalveluumme. Rintanimiöiden, abstraktikirjan, opasteiden, ohjelmalehtisten ja muiden tuotteiden painatuksen voit tilata asiakaspalvelustamme.

Helsingin yliopiston kongressituotteet

Yliopiston oma kongressiopas löytyy täältä .

Unigrafiassa on valmiina pohjat Helsingin yliopiston rintanimiölle, Abstractikirjan kannelle ja konferenssin verkkosivulle. Kaikki nämä sekä koko konferenssin visuaalisen ilmeen saat meiltä toki myös räätälöitynä. Valmiit HY:n esitteet, konferenssikansiot ja muistikirjat voit tilata täältä .

Muut yliopistot ja räätälöidyt tuotteet

Suunnittelemme tapahtumalle koko ilmeen tai toteutamme tarvitsemasi tuotteet olemassa olevan ilmeen pohjalta. Laiteriippumattoman verkkosivutoteutuksen ja ylläpidon lisäksi palvelumme kattaa mm. maksuliikenteen hoitamisen ja ilmoittautumisen verkon kautta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin varmistetaan konferenssisi onnistuminen yhdessä!

Toteutuksen esimerkki: http://nsa2016.org