Juridiska fakultetens urvalsmaterial 2021

(uppdaterad 22.4.2021 kl. 9:50)

Uppdatera din webbläsare om du har besökt sidan tidigare!

Suomenkieliset kirjat katso: (linkki)

 

Läsmaterialet för den juridiska fakultetens finsk- och svenskspråkiga urvalsprov publiceras torsdagen den 22.4.2021 kl. 12.00

Urvalsprovspaketet innehåller allt material, som är avsedd för att läsas till inträdesprovet. Böckerna kommer att vara tillgängliga också enskilt när informationen har publicerats.  Dessutom utkommer böckerna som elektroniska versioner i Unigrafias UniContent- appen, som alla kan ladda ner gratis.

Du kan beställa böckerna på Unigrafias näthandel.

 

Länkarna:

Juridiska fakultetens svenskspråkiga urvalsmaterial 2021 – tryckta böcker (svensk)

Oikeustieteellisen alan valintakoemateriaalit 2021 – painetut kirjat (finsk)

Juridiska fakultetens svenskspråkiga urvalsmaterial 2021 – Läsrätten, elektroniska versioner (svensk)

Oikeustieteellisen alan valintakoemateriaalit 2021 – Lukuoikeus sähköisiin versioihin (finsk)

Urvalsprovspaketet är tillgängligt enbart på Unigrafias näthandel.

 

Leveransen av urvalsprovspaket

Böckerna levereras som postpaket. Förhandsbeställningarna (som har kommit 25.2. -6.4.) kommer att läggas ut som postpaket den 22.4.2021.

Beställningar som gjorts efter den 6.4. kommer att hanteras i ankomstordning, och dessa beställningar hinner inte nödvändigtvis med i den första postningen. Beräknad leveranstid för paketet är 1 – 3 arbetsdagar i enlighet med leveransvillkoren för Posten. Posten är ansvarig för leveransen.

Postförsändelsen kan spåras med en försändelsekod på postens hemsida, eller via mobilapplikationen. Om du använder mobilapplikationen så får du automatiskt information om leveransen. Vi ber dig alltid meddela både mobilnummer och e-postadress i beställningen.  Mottagaren får en anmälan via SMS när paketet kan hämtas.

 

Elektroniska versioner av böckerna

Vi publicerar elektroniska versioner av böckerna i UniContent appen torsdagen den 22 april 2021 kl. 12.00.

Böckerna är tillgängliga gratis som elektroniska versionen i UniContent appen. En elektronisk version med anteckningsmöjligheter kan köpas för 3,30€ /alla tre böcker.  Vi publicerar de elektroniska versionerna fredagen 22.4. 2021 kl. 12.

Länk till webbsidan: unicontent.unigrafia.fi

Vänligen observera att tjänsten tillfälligt kan stocka sig när användarnamnen aktiveras samtidigt. Därför kan det förekomma dataavbrott i tjänsten. Om du inte kommer in på tjänsten genast, vänta i lugn och ro och försök på nytt efter en stund.

 

Hur man skapar UniContet användar-ID och laddar ner de elektroniska versionerna med anteckningsmöjligheter:

  1. Gå till adressen shop.unigrafia.fi
  2. Lägg till i varukorgen produkten Juridiska fakultetens svenskspråkiga urvalsmaterial 2021 – Läsrätten, elektroniska versioner med anteckningsmöjligheter (pris 3,30 €)
  3. Gå till kassan
  4. Fyll i den begärda informationen för din beställning och skapa ditt eget användar-ID
  5. Klicka på orderknappen för att slutföra beställningen
  6. Ladda ner UniContent appen i App Store eller Google Play, eller använd appen med din webbläsare i adressen unicontent.unigrafia.fi.
  7. Logga in i appen med ditt användar-ID (e-post och lösenord)
  8. Elektroniska bokpaket kommer at visas på framsidan torsdagen 22.4.2021 kl. 12 i sektionen: egna publikationer.

Lycka till med läsningen! Om du har frågor, kom och chatta med oss. På våra hemsidor kan du ställa en fråga genom att klicka längst ner på till höger på ”Unigrafia Chat”. Vi svarar så snabbt som möjligt.

Vår kundservice (öppen vardagar kl. 9 – 16) kan nås också via e-post customerservice@unigrafia.fi, samt per telefon, 09 7010 220