Oikeustieteen yhteisvalinnan valintakoemateriaali 2021

Päivitä selain, mikäli olet vieraillut sivulla aiemmin! / Uppdatera din webbläsare om du har besökt sidan tidigare!

(päivitetty 28.4.2021 klo 12.50) Läs sidan på svensk

Valintakoemateriaali sisältää kaiken oikeustieteen yhteisvalinnan valintakokeeseen luettavaksi tarkoitetun aineiston. Valintakoemateriaalin sisältö on julkaistu torstaina 22.4.2021 klo 12.

Sivun oikeasta alareunasta chatti-ruudustamme löydät Tuisku Bottisen, joka vastaa yleisimpiin kysymyksiin nopeasti!

Voit tilata valintakoemateriaalin Unigrafian verkkokaupasta.

Valintakoemateriaali julkaistaan myös digitaalisena versiona Unigrafian UniContent-lukusovelluksessa. Ilmaisversiota varten sovellukseen ei tarvitse kirjautua.

 

Linkit valintakoemateriaaleihin Unigrafian verkkokaupassa:

Oikeustieteen yhteisvalinnan valintakoemateriaali 2021 – painettu aineisto(suomi)

Ju­ri­dis­ka fa­kul­te­tens svensk­spra­ki­ga ur­vals­ma­te­ri­al 2021 – tryckta böcker(ruotsi)

Oikeustieteen yhteisvalinnan valintakoemateriaali 2021 – lukuoikeus digitaaliseen versioon muistiinpanomahdollisuudella (suomi)

Ju­ri­dis­ka fa­kul­te­tens svensk­språ­ki­ga ur­vals­ma­te­ri­al 2021 – Läsrätten, elektroniska versioner med anteckningsmöjligheter (ruotsi)

 

Oikeustieteen valintakoemateriaali on myynnissä ainoastaan Unigrafian verkkokaupassa.

 

Painetun valintakoemateriaalin toimitustapa

Materiaalien ennakkotilaukset (25.2.–6.4.2021 välisenä aikana tehdyt tilaukset) on lähetetty Postin postipakettina 22.4.2021.

Ennakkomyyntiajan jälkeen tulleet tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä eivätkä ne välttämättä ehdi ensimmäiseen postituserään. Tilauksen käsittely vie 1-3 arkipäivää.

Postipaketin arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää Postin toimitusehtojen mukaisesti. Lähetyksien toimituksista vastaa Posti.

Lähetysten kulkua voi seurata lähetystunnuksen avulla Postin verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa. Jos käytät mobiilisovellusta, saat sovellukseen automaattisesti tiedon lähetyksen kulusta. Pyydämme tilaajia ilmoittamaan matkapuhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen Postin ilmoituksia varten.

 

Digitaalinen valintakoemateriaali on julkaistu UniContent-lukusovelluksessa 22.4.2021 klo 12

Digitaalisen valintakoemateriaalin voi lukea maksutta Unigrafian UniContent-lukusovelluksessa ja selaimella, osoitteessa: unicontent.unigrafia.fi.

Digitaalisesta valintakoemateriaalista voi ostaa version, johon voi tehdä muistiinpanoja UniContent-sovelluksessa ja selaimella. Muistiinpanomahdollisuuden sisältävä valintakoemateriaali edellyttää UniContent-tunnuksen luomista ja kirjautumista UniContentiin. Materiaalin voi ostaa Unigrafian verkkokaupassa hintaan 3,30 € /kieliversio.

Ohjeet UniContent-tunnusten luomiseen ja muistiinpanomahdollisuuden sisältävän digitaalisen valintakoemateriaalin hankkimiseen:

  1. Mene osoitteeseen shop.unigrafia.fi
  2. Lisää ostoskoriin tuote: Oikeustieteen valintakoemateriaali 2021 – Lukuoikeus digitaalisiin versioihin muistiinpanomahdollisuudella (hinta 3,30 €)
  3. Mene kassalle
  4. Täytä tilausta varten pyydetyt tiedot ja luo oma tunnus
  5. Viimeistele tilaus klikkaamalla lähetä tilaus -painiketta
  6. Lataa UniContent-lukusovellus App Storesta tai Google Playsta tai käytä sovellusta selaimella, osoitteessa: unicontent.unigrafia.fi.
  7. Kirjaudu sovellukseen sisään verkkokaupassa luomillasi tunnuksilla (sähköpostiosoite ja salasana)
  8. Valintakoemateriaali ilmestyy luettavaksi sovelluksen etusivulle julkaisupäivänä 22.4.2021 klo 12 osioon: omat julkaisut.

Huomioithan, että julkaisupäivänä palvelu voi hetkellisesti ruuhkautua kun tunnukset aktivoidaan samanaikaisesti. Tämän vuoksi palvelussa voi olla käyttökatkoja. Mikäli et pääse palveluun heti, odota rauhassa ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

 

Onnea lukemiseen! Jos sinulle tulee kysyttävää, olemme chatin päässä. Klikkaa vain oikean alareunan Unigrafia Chat auki ja lähetä viestisi. Vastaamme mahdollisimman pian.

Unigrafian asiakaspalvelu (avoinna arkisin klo 9-16) on tavoitettavissa chatin lisäksi sähköpostitse: asiakaspalvelu@unigrafia.fi.