Valokuvaus

view of a show from sound mixing table

Tapahtumakuvaus

Unigrafia taltioi ja dokumentoi ammattitaidolla organisaatiosi järjestämät tapahtumat, kansainväliset konferessit, henkilökuntasi huippuhetket, yrityksesi käännekohda ja sidosryhmätilaisuudet, jotka muistetaan.

Tapahtumakuvauksen ei tarvitse olla pelkkää pönöttämistä, sillä tallentamisen arvoisia ovat kutsuvieraiden, merkkihenkilöiden, esiintyjien ja juhlapuhujien lisäksi niin yksityiskohdat, yllättävät tilanteet kuin yleisön reaktiotkin. Kuvaussuunnitelma laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa ja se joustaa tilanteen mukaan.

Muista myös striimausmahdollisuus ja suoran lähetyksen taika!

Henkilökuvat

Muistatko, milloin yrityksesi henkilökuvat on edellisen kerran päivitetty? Ajantasaiset, ammattilaisen ottamat henkilö- ja ryhmäkuvat vahvistavat brändiä ja antavat yrityksellesi konkreettiset kasvot.

Potretti on paljon enemmän kuin kasvokuva. Hyvä henkilökuva antaa vihjeitä työntekijän uratarinasta, korostaa persoonallisuutta ja rakentaa samalla työnantajamielikuvaa. Edustavalle ja poseeraavalle passikuvalle on paikkansa, mutta joskus kannattaa taltioida ihmisiä myös sorvin ääressä tai tallentaa filmille lyhyitä hetkiä työpäivän lomassa – yksin, kaksin tai suuremmassa ryhmässä.

Unigrafia tuottaa henkilökuvat niin henkilökortteihin, verkkosivuille, julkaisuihin, henkilöhaastatteluihin kuin tiedotteisiinkin. Lähetä tarjouspyyntö jo tänään!

Tuotekuvaus

Painettu tuotekatalogi, verkkokaupan valikoima vai kuvitettu esite? Olipa tuoterepertuaarisi ja tarpeesi tuotekuville mikä tahansa, Unigrafia ottaa siitä tukevan kopin. Verkkokauppa- esite- ja katalogikäyttöön soveltuvat, tasokkaat tuotekuvat on mahdollista kuvata studio-olosuhteiden lisäksi organisaation omissa tiloissa tai muussa asiakkaan kanssa sovitussa paikassa.

Anna siis yrityksesi keskittyä ydinosaamiseensa, kutsu Unigrafian kuvaustiimi paikalle ja jätä kaluston hankkiminen, ammattimainen kuvaaminen ja oikeanlaisen valaistusolosuhteiden säätäminen meidän huoleksemme. Lupaamme, ettet pety!

Laajemmat kuvausprojektit

Suuremmissa projekteissa valokuvaus on vain osa toteutusta. Jos tarvitset kuvituskuvaa, suunnittelet ilmeen uudistamista, alkavan hankkeen visuaalista viestintää, projektisivuston avaamista tai esimerkiksi somekampanjaa, käänny suosiolla Unigrafian puoleen.

Me tuotamme tarvittaessa koko paketin. Ammattikuvaajan otokset muuttuvat eläviksi animaation keinoin, ja solahtavat sulavasti osaksi graafisen suunnittelijan luomaa visuaalista ilmettä tai Unigrafian videotiimin luovaa prosessia. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!