UniContent parantaa tiedon saavutettavuutta

UniContent on digitaalinen vaihtoehto kirjakaupalle. UniContentin julkaisuihin voidaan lisätä mm. musiikkia, puhetta, animaatioita, kuvaesityksiä, videoita ja linkkejä.

UniContent toimii selaimessa osoitteessa unicontent.unigrafia.fi sekä Android- ja iOS-mobiilisovelluksina. Sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Playsta.

Digitaalinen julkaisu on helposti saavutettava ja niin kutsutut sisällön rikasteet, eli äänet, videot ja muut elementit tekevät julkaisusta elävämmän.

Yhteistyö Kosilan kanssa

UniContent on tehty yhteistyössä Kosilan kanssa. Kosila on suomalainen ohjelmistojen kehittäjä, joka on luonut myös UniContentin taustalla toimivan Kosila PUB -järjestelmän. Järjestelmä on tuttu myös mm. Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj:n Lukusalista.

Ensimmäisen testin alusta koki huhtikuussa 2018, kun Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykoekirjat julkaistiin siellä. UniContent-sovelluksen latasi tuolloin noin 3000 lukijaa. Yhteensä tunnuksia UniContentiin jaettiin noin 4000 kpl.

Ensimmäisestä julkaisusta ollaan opittu paljon ja kevään ja syksyn aikana kerättyjen palautteiden perusteella UniContentiin on jo tehty ja tullaan tekemään lisää muutoksia.

Uusi ulkoasu

UniContentin visuaalinen ilme on kokenut suuren muutoksen tänä syksynä. Uusi ulkoasu on Unigrafian graafikoiden tuotantoa ja se on Kosilan toteuttama. Muokattavana ovat edelleen julkaisujen esittelysivut sekä mobiilisovellus.

UniContent logo

Lisätoimintoja keväällä 2019

UniContentiin on tulossa keväällä lisäyksenä muistiinpanojen tekeminen. Uusi toiminto mahdollistaa omien merkintöjen tekemisen ja muistiinpanojen kirjoittamisen. Muistiinpanot jäävät talteen ja niihin voi palata uudestaan.

Toinen lisäys on kirjanmerkki-toiminto, jonka avulla sovellus muistaa aina kohdan, johon lukija viimeksi jäi. Myös tämä oli yksi huhtikuun 2018 jälkeen tulleista toiveista.

, , , ,