10.6.2020 Admin

Uudistettu striimauksen tarjouspyyntöpalvelu ohjaa asiakasta ja näyttää valintoihin perustuvan palvelupaketin hinnan ja sorvaa alustavan tarjouksen jo ennen tarjouspyynnön lähettämistä. Läpinäkyvämpi striimauspalvelujen hinnoittelu ja toiminnanohjausjärjestelmään integroitu tarjouspyyntö helpottavat ja nopeuttavat tilausprosessia huomattavasti.

Tarjouspyynnön tekeminen käy nyt käden käänteessä. Palvelun käyttö alkaa kalenterinäkymästä. Kun striimauksen ajankohta on valittu, määritellään livelähetyksen aloitus- ja päättymisaika jokaiselle tapahtumapäivälle erikseen. Jos tila on jo tiedossa, sekin merkitään tarjouspyyntöön.

Seuraavassa kohdassa valitaan striimaustapa. Onko kyseessä isompi tapahtuma vai kenties luentotyyppinen tilaisuus? Onko tarvetta useammille kuvakulmille ja monikamera-ajolle vai toteutetaanko tallenne yksinkertaisemmalla yhden kameran taktiikalla? Kantaa otetaan myös siihen, onko striimi julkinen vai ei.

Palvelu laskee kokonaisuudelle alustavan hinnan ja päivittää sitä asiakkaan valintojen mukaan. Tilaisuuden luonteen niin vaatiessa voi tarjouspyyntöön lisätä ylimääräisiä mikrofoneja tai esimerkiksi esitystä varten tarvittavan tietokoneen. Valittavissa on myös tallenteen siistiminen eli kevyt editointi, jossa leikataan turhat tauot pois tallenteesta. Vaativammat editoinnin tarjotaan tuntityönä, jolloin tallenne editoidaan täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Etäosallistumismahdollisuus on yksi uudistetun tarjouspyyntöpalvelun vakiohinnoitelluista lisäpalveluista. Myös striimaaminen Skypeen onnistuu. Livekuva voidaan siis ohjata vaikka toiselle puolelle maapalloa kokoukseen, joka on yhteydessä tilaisuuteen Skypen avulla. Jos joku tapahtuman puhujista on estynyt pääsemästä paikalle, on striimattavaan lähetykseen mahdollista liittää hänen puheenvuoronsa niin ikään Skypen kautta.

Striimiä ja sen tallentamista suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon julkisen sektorin saavutettavuusvaatimukset. Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta velvoittaa lisäämään verkkosivujen video- ja audiosisällöille tekstitykset 23.9.2020 alkaen. Direktiivin mukaan suoralähetyksiä ei tarvitse tekstittää, mutta jos striimi tallennetaan tai se julkaistaan jälkikäteen, on tekstitys pakollinen. Myös tämä lisäpalvelu on valittavissa striimauksen tarjouspyyntöpalvelussa.

Palvelu on suunniteltu myös mobiilikäyttäjiä ajatellen. Valintojen tekemiseen ei tarvita näppäimistöä, vaan tarjouspyynnön tekeminen sujuu muutamalla kosketusnäytön painalluksella. Tarjouspyynnön lähettäminen onnistuu siten vaikka bussissa tai metromatkalla. Vaikka striimauspalvelujen tilaaminen ei juuri nyt olisikaan ajankohtaista, voi lomaketta käyttää myös tulevien projektien kustannuksen arviointiin. Lisäpalvelujen vaikutusta kustannuksiin on helppo vertailla, sillä hinta päivittyy jokaisen valinnan jälkeen nappia painamalla.

Striimauksen tarjouspyyntöpalvelussa on mainittu vain osa Unigrafian tarjoamista lisäpalveluista. Lopullinen tarjous ja palvelupaketti räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, joten jos tilaisuutesi vaatii muita erityisjärjestelyitä, kerrothan niistä meille erikseen.

Palvelun kautta jätetyt tilaukset vahvistamme kahden arkipäivän aikana. Jos tarvitsemme lisätietoja, palveluhenkilöstömme on yhteydessä niiden osalta. Voit jättää tämän jälkeen käytännön asiat huoleksemme ja keskittyä itse sisältöön tai muihin sinulle tärkeisiin asioihin.

Tutustu uuteen striimauksen tarjouspyyntöpalveluun täällä (unigrafia.fi/palvelut/videot/striimaus).

, , , , , , , ,