icon

Videot

icon

Julkaisualustat

icon

Graafinen suunnittelu

icon

Striimaus

icon

Väitöskirjat

icon

Verkkokauppa

Unigrafia tukee
opiskelua, viestintää
ja tutkimusta.

Unigrafia on oppimisen, tutkimuksen ja viestinnän palvelujen tuottaja, sekä asiakasomistajiensa merkittävä kehittäjä­kumppani.

Uskomme akateemisen maailman, luovuuden ja teknologian yhdistämiseen. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia korkeakouluja menestymään ja toimimaan tehokkaasti luomalla puitteet maailman parhaalle oppimiselle ja tutkimukselle.

Muotoilemme ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti, asiakkaidemme tarpeita tarkasti kuunnellen. Erityisesti panostamme digitaalisiin palveluihin.

Unigrafian omistavat neljä korkeakoulua: Aalto-yliopisto, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto ja Taideyliopisto.

Tapahtuma tulossa?

Viemällä tapahtumasi verkkoon, tavoitat rajattoman määrän osallistujia ja mahdollistat reaaliaikaisen vuoropuhelun yleisön kanssa.

Striimaustiimimme huolehtii sujuvasti myös tallenteen editoinnista ja tekstityksestä.

Jokainen tuotanto rakennetaan yhdessä, asiakkaan toiveet ja tilaisuuden luonne huomioiden.

Tuotamme monipuolisesti niin viralliset tiedotustilaisuudet, luennot, kansainväliset kokoukset ja konferenssit kuin taiteelliset produktiotkin – ajasta ja paikasta riippumatta.

Selaa ja tutustu! – Lue lisää Unigrafian palveluista

UUTTA

Michaela Bränn kertoo, miten yhteistyö Unicontent verkkokirjakaupan kanssa on vienyt Taideyliopiston kirjamyyntiä aimo harppauksin eteenpäin.

Lue lisää
UUTTA

Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskuksen ja Unigrafian tiivis yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2016. Tietotekniikkapäällikkö Mari Nurmi kertoo, kuinka yhteistyö Unigrafian kanssa on sujunut ja millainen vaikutus sillä on ollut Tietotekniikkakeskuksen arkeen.

Lue lisää
UUTTA

Unigrafia ja Taideyliopisto aloittivat tiiviin yhteistyön jo elokuussa 2023, kun ensimmäinen Unigrafialainen liittyi Taideyliopiston IT-tukeen auttamaan henkilöstöä moninaisissa tietoteknisissä haasteissa. Tukipalvelumallia on kehitetty alusta alkaen yhdessä asiakkaan kanssa, aktiivista keskustelua käyden.

Lue lisää
UUTTA

Unigrafian studio ja videotiimi ovat muuttaneet Vuorikadulta uusiin valoisiin toimitiloihin Pohjoisesplanadille. Monipuoliset tilat on otettu osittain käyttöön jo maaliskuussa ja virallisesti uusi studio avasi ovensa 1.4.2022.

Lue lisää
TIEDOTE

Unigrafian ja PunaMustan pitkäaikainen yhteistyö saa jatkoa. Unigrafia Oy:n painoliiketoiminta siirtyi 1.9.2021 liiketoimintakaupalla kokonaan PunaMusta Oy:lle.

Lue lisää
UUTTA

Haaveiletko esiintymisympäristöstä, jonka jokaisesta yksityiskohdasta päätät yksin sinä? Helsingin ydinkeskustasta löytyy paikka, jossa tarvittaessa kumotaan vaikka luonnonlait. Se on 00100:n virtuaalistudio, jonka jokainen pikseli on kustomoitavissa juuri sellaiseksi kuin haluat.

Lue lisää