14.9.2018 Admin

Tarkemmassa esittelyssä Unigrafia Creativen striimauspalvelut

Unigrafia tarjoaa niin yksikamera- kuin monikamerastriimauksia laajalla skaalalla. Striimauspalveluidemme avulla viet luentosi tai yleisötapahtumasi verkkoon reaaliajassa.

Striimaamme kuvan ja äänet ja voimme lisätä kuvan päälle teksti- ja videotehosteita. Lisäksi tallennamme striimit myöhempää editointia ja jatkokäsittelyä varten.

Uudistimme juuri kalustomme, mikä antaa entistä erinomaisemmat puitteet laadukkaiden monikamera- ja yksikamerastriimien tuottamiseen, Hannes Nachtigall, Unigrafian striimausvastaava kertoo ja jatkaa:

Kalustoomme kuuluu nyt myös kauko-ohjattavia kameroita, eli voimme tehdä monikameratuotantoja ensinnäkin entistä laadukkaammin ja toisekseen aiempaa notkeammalla miehityksellä, kun ylimääräistä henkilöstöä kameroiden käyttämiseen ei tarvita.

Jokainen striimaus on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

Asiakkaat arvostavat läpinäkyvää hinnoitteluamme ja sitä, että pystymme tekemään teknisesti monimutkaisen palvelun heille helposti lähestyttäväksi, Nachtigall sanoo.

Unigrafia syyskuussa mukana IBC-messuilla Amsterdamissa

IBC on maailman suurimpia media-, viihde- ja teknologia-alan messutapahtumia. Messut järjestetään 14.–18.9. Amsterdamissa, ja Unigrafia matkustaa tapahtumapaikalle kolmihenkisen työryhmän voimin.

Tarkoituksena on tutustua uusimpaan teknologiaan AV-palveluiden sekä media- ja videotuotannon aloilla. Messuilta saatuja oppeja hyödynnetään jatkossa Unigrafian tarjoamissa palveluissa.

IBC on Euroopan suurin messutapahtuma tällä alalla ja hyvin tärkeä kohde Unigrafialle. Tahtotilamme on kehittää koko ajan palveluitamme, studiomestari Ilkka Peltola Unigrafia Creativelta kertoo ja jatkaa:

Olemme tehneet koko 15 messuhallia kattavan vierailusuunnitelman ja aiomme keskittyä erityisesti media- ja teknologiaesittelyihin. Tämän lisäksi eri ohjelmistovalmistajat, kuten Adobe järjestävät koulutuksia uusista ominaisuuksistaan. Nämä ovat myös hyvin hyödyllisiä meille.

Lisäksi Unigrafian tiimi striimaa videoita ja lähettää valokuvia messuilta Unigrafian Instagramiin (@unigrafia). Aiomme postailla tarinoita uusista teknologioista sekä ideoista, jotka kiehtovat meitä, Peltola sanoo.

 

Unigrafia on messuilla 14.-16.9., joten tänä viikonloppuna kannattaa tiirailla silmä tarkkana Unigrafian Insta-päivityksiä.

, , , , , , , , , , , , , ,