2.3.2021 Admin

Virtuaalistudiossa kaikki on mahdollista

Haaveiletko esiintymisympäristöstä, jonka jokaisesta yksityiskohdasta päätät yksin sinä? Helsingin ydinkeskustasta löytyy paikka, jossa tarvittaessa kumotaan vaikka luonnonlait. Se on  virtuaalistudiomme, jonka jokainen pikseli on kustomoitavissa juuri sellaiseksi kuin haluat.

Virtuaalistudio avaa opettajille, tapahtumajärjestäjille, viestinnän ammattilaisille ja muille työssään esiintyville aivan uudenlaisen areenan. Virtuaalistudiota voidaan käyttää minkä tahansa esiintymistilanteen taustana. Se sopii mainiosti esimerkiksi näihin tarkoituksiin:

  • Luennot ja etäopetus
  • Paneelikeskustelut
  • Webinaarit
  • Striimaukset
  • Yritysvideot

Mitä virtuaalistudio tarkoittaa?

Virtuaalistudio eroaa perinteisestä studiosta siten, että esiintymisympäristö luodaan fyysisen rakentamisen sijaan täysin digitaalisesti.

Perinteisessä studiossa jokaista esiintymistä varten tarvitaan lavasteet. Paikalle on hankittava huonekaluja, rekvisiittaa ja havainnevälineitä. Tilanteeseen sopivan miljöön rakentamiseen kuluu aikaa, rahaa ja energiaa usein tarpeettoman paljon.

Virtuaalistudiota käytettäessä fyysisesti paikan päälle tarvitaan vain esiintyjä itse. Kaikki muu syntyy meidän käsissämme virtuaalisesti. Studion mallintaminen tietokoneella on paitsi vaivattomampaa myös tuntuvasti kustannustehokkaampaa kuin fyysisen tilan muokkaaminen.

Virtuaalistudiossa kaikki on mahdollista

Virtuaalistudio sopii suuriin ja pieniin projekteihin

Yksi virtuaalistudiomme hienoimmista piirteistä on sen skaalautuvuus. Virtuaalistudiota voidaan käyttää niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin. Nykyteknologialla on mahdollista mallintaa realistisia studiomiljöitä uskomattomalla tarkkuustasolla juuri kunkin projektin vaatimassa mittakaavassa.

Muita mainioita ominaisuuksia studiossamme ovat muun muassa seuraavat:

  • Virtuaalistudiota voidaan hyödyntää sekä livelähetyksissä että tallenteissa.
  • Esiintyjiä voi olla yksi tai useampi, eikä heidän edes tarvitse olla kaikkien samaan aikaan samassa paikassa.
  • Apuna voidaan käyttää grafiikkaa ja tiedon näyttävää visualisointia niin, että viestisi saadaan terävästi perille.

Miljööksi pystymme rakentamaan käytännössä mitä tahansa yksinkertaisista valkotaulutaustoista kokonaisiin fantasiamaailmoihin. Voimme viedä kuvaukset myös sellaisiin olosuhteisiin, joissa muuten ei olisi edes mahdollista toimia – esimerkiksi keskelle hurjaa lumimyrskyä. Asiakas valitsee, me toteutamme. Yritysasiakas voi halutessaan toimittaa meille brändikirjan tai graafisen ohjeiston, ja me rakennamme niiden kanssa täydellisesti linjassa olevan brändikirkkaan studion.

Vain mielikuvitus on rajana ja tarvittaessa rikomme vaikka fysiikan lakeja: esitysmateriaalit voivat leijua ilmassa olevalla näytöllä tai voimme yhdistää esitykseen henkilöitä, jotka eivät ole samaan aikaan paikalla. Vaikka kokonainen paneelikeskustelu on mahdollista rakentaa ilman aika-avaruuden rajoituksia.

Meidän mielestämme hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – ja paljon enemmänkin. Siksi tarjoamme asiakkaillemme apua jo projektin ideointivaiheesta alkaen.

Jos ajatus virtuaalistudiosta alkoi vähänkin kutkuttaa, mutta et kenties tiedä mistä aloittaa, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää. Studiomme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa mainioiden liikenneyhteyksien päässä osoitteessa Pohjoisesplanadi 21. Tervetuloa tutustumaan!

 

Katso virtuaalistudion esittelyvideo: