icon

Video välittää tietoa tehokkaasti. Liikkuva kuva pysäyttää, herättää ajatuksia ja vahvistaa brändiä.

Olipa kanavasi tai alustasi mikä tahansa, autamme sinua tavoittamaan yleisösi. Hyödynnä Unigrafian vahva osaaminen ja toteuta yritys-, hanke- ja projektiesittelyt, markkinointi- ja opetusvideot ja animaatiot yhteistyössä Creative Studion videotiimin kanssa.

Unigrafian studion ja Tiedekulman studiomestareiden ​käytössä ovat uusimmat ohjelmistot ja viimeisin tekniikka – tilaustyönä rakennettua Lightboardia myöten.

Julkaisualustat

Verkkosivuja vailla? Suunnitellaan yhdessä kätevä käyttöliittymä ja sopiva sisältö verkkosivuillesi! Viilataan vanhat verkkosivut kuntoon, virkistetään visuaalista ilmettä tai aloitetaan kokonaan alusta. Sinä päätät, me toteutamme. Myös ylläpidon voit jättää meidän huoleksemme.

Jos kaipaat interaktiivisia opasteita, sisältöjä infonäyttöihin tai teknisiä ratkaisuja verkko-opetusta silmällä pitäen, autamme mielellämme. Tarjoamme osaamista myös sovellusten ja applikaatioiden kehittämisessä. Lue lisää ja ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä yrityksellenne sopiva ratkaisu!

Muista myös Unicontent – applikaatio, jolla digitaalisten kuva-, teksti- ja videosisältöjen lukeminen on helppoa.

icon
icon

Graafinen suunnittelu on muutakin kuin fontteja, taittopohjia ja painettuja julkaisuja.

Graafinen suunnittelu on myös visuaalisen identiteetin suunnittelua ja toteuttamista, animaatioita, logosuunnittelua, 3D-kuvituksia, infografiikkaa, tiedon visualisointia, informaatiomuotoilua ja graafisten ohjeistojen määrittelemistä. Kaikki nämä palvelut saat saman katon alta – Unigrafiasta!

Valokuvaus

Tarvitsetko uusia henkilökuvia, päivitetyn tuotekatalogin tai kenties myyvät mainoskuvat esitteeseen? Ota yhteys Unigrafian studioon, tai kutsu meidät kuvaamaan valitsemaasi kohteeseen!

Tallennamme taidolla myös konferenssit, pressitilaisuudet, sidosryhmäjuhlat ja muut organisaatiosi tapahtumat. Tarvittaessa huolehdimme laajemmistakin kokonaisuuksista, kuten mainoskampanjasta tai verkkosivujen uudistamisesta yhdessä graafisen suunnittelijan kanssa.

icon
icon

Tulostus ja paino

Lähes 50 vuoden kokemus takaa tinkimättömän laadun ja asiansa tuntevan, aina ystävällisen asiakaspalvelun. Digitaalisten julkaisupalveluiden lisäksi valikoimaamme kuuluvat niin väitöskirjat, opinnäytetyöt, käyntikortit, kirjat, julisteet, postikortit, roll-upit kuin flyeritkin. Materiaalivalikoima on laaja ja pintakäsittelyvaihtoehtoja lukematon määrä. Miltä kuulostaisi glitter käyntikortissa tai läpivärjätty paperi kirjan sisäsivuilla?