icon

Video välittää tietoa tehokkaasti. Liikkuva kuva pysäyttää, herättää ajatuksia ja vahvistaa brändiä.

Olipa kanavasi tai alustasi mikä tahansa, autamme sinua tavoittamaan yleisösi. Hyödynnä Unigrafian vahva osaaminen ja toteuta yritys-, hanke- ja projektiesittelyt, markkinointi- ja opetusvideot ja animaatiot yhteistyössä Creative Studion videotiimin kanssa.

Unigrafian studion ja Tiedekulman studiomestareiden ​käytössä ovat uusimmat ohjelmistot ja viimeisin tekniikka – tilaustyönä rakennettua Lightboardia myöten.

Striimaus

Seminaari, konferenssi tai suurempi sidosryhmätapahtuma tulossa? Vie tärkeä tilaisuus suorana verkkoon! Tapahtuma voidaan kuvata yhdellä tai useammalla kauko-ohjattavalla kameralla ja leikata lennossa kamerasta toiseen. Kun striimi tallennetaan, editoidaan ja lisätään verkkosivuille tai sometilille, se tavoittaa moninkertaisen yleisön.

Kuva- ja äänitekniikan lisäksi Unigrafian striimaustiimi huolehtii mm. äänisuunnittelusta, tehostegrafiikoista sekä sosiaalisen median tarjoamista osallistumismahdollisuuksista. J​okainen striimaus räätälöidään yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

icon
icon

Julkaisualustat

Verkkosivuja vailla? Suunnitellaan yhdessä kätevä käyttöliittymä ja sopiva sisältö verkkosivuillesi! Viilataan vanhat verkkosivut kuntoon, virkistetään visuaalista ilmettä tai aloitetaan kokonaan alusta. Sinä päätät, me toteutamme. Myös ylläpidon voit jättää meidän huoleksemme.

Jos kaipaat interaktiivisia opasteita, sisältöjä infonäyttöihin tai teknisiä ratkaisuja verkko-opetusta silmällä pitäen, autamme mielellämme. Tarjoamme osaamista myös sovellusten ja applikaatioiden kehittämisessä. Lue lisää ja ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä yrityksellenne sopiva ratkaisu!

Muista myös Unicontent – applikaatio, jolla digitaalisten kuva-, teksti- ja videosisältöjen lukeminen on helppoa.

Graafinen suunnittelu on muutakin kuin fontteja, taittopohjia ja painettuja julkaisuja.

Graafinen suunnittelu on myös visuaalisen identiteetin suunnittelua ja toteuttamista, animaatioita, logosuunnittelua, 3D-kuvituksia, infografiikkaa, tiedon visualisointia, informaatiomuotoilua ja graafisten ohjeistojen määrittelemistä. Kaikki nämä palvelut saat saman katon alta – Unigrafiasta!

icon