12.4.2022 Admin

Unigrafian studion uusi osoite on Pohjoisesplanadi 21!

Unigrafian studio ja videotiimi ovat muuttaneet Vuorikadulta uusiin valoisiin toimitiloihin Pohjoisesplanadille.

Monipuoliset tilat on otettu osittain käyttöön jo maaliskuussa ja virallisesti uusi studio avasi ovensa 1.4.2022.

Carl Ludvig Engelin suunnittelema, vuonna 1820 valmistunut Cavoniuksen talo on saanut kunnian olla liikkuvan kuvan kotina ennenkin, sillä vuodesta 1909 lähtien aina 1970-luvulle saakka Unigrafian uuden studion paikalla on toiminut legendaarinen elokuvateatteri La Scala.

Monipuoliset tilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä

Uudet 236 neliön tilat on remontoitu Unigrafialle, striimaus- ja videotuotantotiimin toiveita kuunnellen. Pohjoisesplanadilla onkin nyt käytössä upea, entistä Vuorikadun studiota reippaasti suurempi ja monipuolisempi tila, joka muuntuu tapahtuman ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Uudenkarhea studio mahdollistaa entiseen tapaan luentojen kuvaamisen ja tallentamisen, mutta nyt samassa ympäristössä onnistuu myös kokoluokkaa suurempien webinaarien, virtuaalitapahtumien, paneelikeskustelujen ja mainosvideoiden tuottaminen. Striimauskalusto, viimeisin tekniikka ja suurempi studio soveltuvat isompiinkin paneelikeskusteluihin.

Uudelle 20 neliömetrin videoseinälle voidaan luoda mitä monipuolisimpia esiintymisympäristöjä asiakkaan brändiä ja visuaalista ilmettä noudattaen. Digitaalisesti luotu kuvausmiljöö on kustannustehokas vaihtoehto. Voit lukea lisää virtuaalistudiosta täältä.

Studion lisäksi käytettävissä on pienempiä, erilaisin teemoin sisustettuja työskentely- ja asiakastiloja, viihtyisä lounge sekä käytännöllinen keittiö, joka palvelee tarvittaessa pienimuotoisen catering-tarjoilun tukena. Tarjolla on modernien ja monikäyttöisten neliöiden lisäksi erilaista rekvisiittaa rokokoo-tuoleista ja runsaista viherkasveista design-kalusteisiin, joilla voidaan rakentaa erilaisia kuvaustaustoja ja tunnelmia.

Hyvät kulkuyhteydet säilyvät ennallaan, sillä raitiovaunulla pääsee perille saakka ja Helsingin yliopiston metroasemalta on vain 6 minuutin kävelymatka. Studiotuotantoja tai striimausta varten ei siis tarvitse jatkossakaan lähteä ydinkeskustaa kauemmas.

Meille olet tervetullut sellaisena kuin olet, teknistä osaamista emme edellytä. Unigrafian studiolla saat keskittyä omaan esiintymiseesi, me hoidamme kaiken muun – aivan kuten ennenkin. Ota yhteyttä tuotantotiimiin ja tule tutustumaan uusiin studiotiloihimme!