4.10.2018 Admin

Esittelyssä luovat videot

Luovat videopalvelut ovat yksi Unigrafian keskeisistä palvelukokonaisuuksista. Videoryhmä on innoissaan syksystä ja sen tuomista uudistuksista.

Tällä hetkellä pyöritellään uusia videokonsepteja, joita voisi tarjota suoraan asiakkaille, Lauri Manninen Unigrafialta kertoo.

Unigrafia tekee videoiden suunnittelun ja konseptoinnin yhteistyössä asiakkaiden kanssa, ja vastaa videoiden toteutuksesta. Videoita voidaan tuottaa paikan päällä asiakkaan haluamissa tiloissa ja ympäristöissä sekä Unigrafian videostudiolla, joka sijaitsee Helsingin keskustassa.

Lisäksi Studiomme kalustoa on päivitetty, mikä mahdollistaa entistä laadukkaammat ja monipuolisemmat tuotannot, Heikki Jantunen Unigrafialta sanoo.

Unigrafia tuottaa videoita esimerkiksi yritysten sekä erilaisten hankkeiden esittely- ja markkinointitarkoituksiin. Video on 2010-luvun kenties keskeisin viestintäväline, mistä kertovat videostriimauspalveluiden huima suosio sekä mainosvideoiden määrän jatkuva kasvu. Unigrafian videotiimi haluaakin nousta massan yläpuolelle huippulaadukkailla tuotteillaan.

Videopalveluissa pyrimme koko ajan räätälöimään asiakkaan tarvetta aina pienimmistä yksityiskohdista suurempaan kuvaan, Manninen sanoo ja jatkaa:

Meillä on vahva päämäärä toteuttaa sisältöä, joka olisi visuaalisesti sekä sisällöllisesti mielenkiintoista. Haluamme entistä enemmän tarkentaa fokustamme asiakkaan tarpeeseen ja esittää tätä sisältöä mahdollisimman mielenkiintoisella ja rohkealla tavalla.

Tutustu Unigrafian videopalveluihin täällä ja jätä yhteydenottopyyntö.

, , , , , , , ,