Uutta!

UUTTA

Michaela Bränn kertoo, miten yhteistyö Unicontent verkkokirjakaupan kanssa on vienyt Taideyliopiston kirjamyyntiä aimo harppauksin eteenpäin.

Lue lisää
UUTTA

Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskuksen ja Unigrafian tiivis yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2016. Tietotekniikkapäällikkö Mari Nurmi kertoo, kuinka yhteistyö Unigrafian kanssa on sujunut ja millainen vaikutus sillä on ollut Tietotekniikkakeskuksen arkeen.

Lue lisää
UUTTA

Unigrafia ja Taideyliopisto aloittivat tiiviin yhteistyön jo elokuussa 2023, kun ensimmäinen Unigrafialainen liittyi Taideyliopiston IT-tukeen auttamaan henkilöstöä moninaisissa tietoteknisissä haasteissa. Tukipalvelumallia on kehitetty alusta alkaen yhdessä asiakkaan kanssa, aktiivista keskustelua käyden.

Lue lisää
UUTTA

Unigrafian studio ja videotiimi ovat muuttaneet Vuorikadulta uusiin valoisiin toimitiloihin Pohjoisesplanadille. Monipuoliset tilat on otettu osittain käyttöön jo maaliskuussa ja virallisesti uusi studio avasi ovensa 1.4.2022.

Lue lisää
TIEDOTE

Unigrafian ja PunaMustan pitkäaikainen yhteistyö saa jatkoa. Unigrafia Oy:n painoliiketoiminta siirtyi 1.9.2021 liiketoimintakaupalla kokonaan PunaMusta Oy:lle.

Lue lisää
UUTTA

Haaveiletko esiintymisympäristöstä, jonka jokaisesta yksityiskohdasta päätät yksin sinä? Helsingin ydinkeskustasta löytyy paikka, jossa tarvittaessa kumotaan vaikka luonnonlait. Se on 00100:n virtuaalistudio, jonka jokainen pikseli on kustomoitavissa juuri sellaiseksi kuin haluat.

Lue lisää
UUTTA

Unigrafian opetusstudiossa erilaisten opetusvideoiden ja oppimateriaalien toteuttaminen on nopeaa ja näppärää. Ota avuksesi havainnollinen lightboard, lisää valmis opetusmateriaali taustalle green screen -tekniikalla tai suunnittele opetuksen osaksi vaikka podcast-sarja.

Lue lisää
UUTTA

KAARO-verkosto on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama opettajankoulutuksen kehittämishanke, jonka tavoitteena on kehittää arviointikäytänteitä ja opettajien arviointiosaamista kansallisesti opettajien perus- ja täydennyskoulutuksessa. Verkosto on julkaissut kymmeniä opetusvideoita ja animaatioita yhteistyössä Unigrafian Creative Studion kanssa.

Lue lisää
UUTTA

Helsingin yliopiston Helpdeskin Harri Botter -chatbot auttaa IT-asioissa virka-ajoista välittämättä. Chatbot osaa vastata yksinkertaisiin kysymyksiin ja oppii käytyjen keskustelujen perusteella jatkuvasti lisää. Kehitysprojektia vetää oman työnsä ohella Unigrafian tietotekniikkatukihenkilö Simo Niemi.

Lue lisää
UUTTA

Ensimmäisen striimauskeikan taisin tehdä jo 20 vuotta sitten, kertoo joulukuussa Unigrafian asiantuntevaan remmiin astunut Ari Hiekkataipale. Striimaustiimin uusin tulokas on innoissaan, sillä AV-asiantuntijan roolissa hän saa hyödyntää vahvaa osaamistaan ja pääsee samalla kehittämään tiimin toimintatapoja.

Lue lisää
UUTTA

Pilottihankkeessa kartoitetaan, millaisia AV-laitteisiin liittyviä haasteita Helsingin yliopiston keskustakampuksen tilojen käyttäjät kohtaavat.

Lue lisää
TIEDOTE

Yliopiston vierailijoille tarkoitettujen pahvisten kopiokorttien käyttö tulostamisessa päättyy vuodenvaihteessa. Kopiokortit korvaa Print in City -palvelu.

Lue lisää
UUTTA

Mihhailova on tehnyt valokuvauskeikkoja aiemmin freelancerina. “Kun minua pyydettiin vakituiseen pestiin, tiesin tarkalleen, millainen porukka minua odottaa. Olen tehnyt töitä nykyisten kollegojeni kanssa  jo vuoden verran, tilatkin ovat ehtineet tulla tutuiksi. Unigrafialla on muutenkin hyvä maine, joten oli helppo vastata kyllä”, Mihhailova tunnustaa hymyillen.

Lue lisää
UUTTA

Lightboard mullistaa opetusvideoiden tekemisen, sillä sen avulla vaativienkin verkkoluentojen havainnollistaminen on helppoa ja kustannustehokasta.

Lue lisää
UUTTA

Verkkosivustoprojektien kehittäminen vaatii jatkuvaa työtä. Unigrafian web-suunnittelija, Risto Koljonen hyödynsi työnantajalleen tekemässä, tarjousprosessin kehittämiseen tähdänneessä opinnäytetyössä palvelumuotoilun periaatteita.

Lue lisää
UUTTA

AV-asiantuntijan työnkuvaan kuuluu opiskelijoiden teknistä ohjausta ja opettajien kouluttamista sekä editointitilojen ja videotuotantojen suunnittelua.

Lue lisää
UUTTA

Unigrafiassa pyrkimyksenä on minimoida uuden teknologian avulla ne haitat, joita tulostaminen ilmastolle aiheuttaa.

Lue lisää
UUTTA

Studiollamme on kuvattu tänä keväänä matikkavideoita. Pyysimme LUMATIKKA-ohjelman verkkototeutuksen koordinaattori Inkeri Sundqvistia Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalveluista (HY+) kertomaan, mistä videoissa on kyse.

Lue lisää
UUTTA

Mitä on luovuus? Luova yksilö, luova yritys tai toimiala? Entä ”puuska” tai ”höpötys”? Luovuus on laaja käsite, sanaa käytetään monilla eri tavoilla ja monissa eri merkityksissä.

Lue lisää
UUTTA

Vuosi 2018 on ollut erittäin innostava. Asiakkaidemme opetukseen ja oppimiseen liittyvien tukipalveluiden tarve on vahvassa kasvussa ja muutoksessa.

Lue lisää
UUTTA

Graafikoilla, Hannalla ja Riikalla on ollut työntäyteinen syksy kuvitusten, logosuunnittelujen, nettisivujen ja infonäyttöjen parissa.

Lue lisää
UUTTA

Meillä on vahva päämäärä toteuttaa sisältöä, joka olisi visuaalisesti sekä sisällöllisesti mielenkiintoista.

Lue lisää
UUTTA

Unigrafian liikkuvan kuvan osaajat Hannes, Heikki ja Ilkka tutustuivat syyskuussa media-alan tulevaisuuteen Amsterdamin IBC-messuilla.

Lue lisää
UUTTA

Unigrafia on syyskuussa IBC-messuilla Amsterdamissa tutustumassa uusimpiin AV-, media- ja video-palveluihin.

Lue lisää
UUTTA

Unigrafian verkkosivut on uudistettu toukokuussa. Sivujen näkyvin elementti on Unigrafian videotiimin tuottama uusi esittelyvideo.

Lue lisää
UUTTA

Helsingin yliopisto avasi Tiedekulman…

Lue lisää
UUTTA

Näissä muutaman minuutin mittaisissa haastatteluvideoissa Aallon opiskelijat kertovat oppiaineistaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Lue lisää
UUTTA

Helpdesk on oiva näköalapaikka yliopiston maailmaan. Siellä ollaan niin sanotusti asiakaspalvelun ytimessä.

Lue lisää
UUTTA

Unigrafia on aktiivisena toimijana mukana opastusnäytöillä esitettävien karttojen suunnittelussa sekä niiden käyttöliittymien toteuttamisessa.

Lue lisää
UUTTA

Tulevaisuus on yhä enemmän videoiden, kuvan ja interaktiivisuuden aikakautta.

Lue lisää