Uutta

Unigrafiassa pyrkimyksenä on minimoida uuden teknologian avulla ne haitat, joita tulostaminen ilmastolle aiheuttaa.

Lue lisää
Uutta

Studiollamme on kuvattu tänä keväänä matikkavideoita. Pyysimme LUMATIKKA-ohjelman verkkototeutuksen koordinaattori Inkeri Sundqvistia Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalveluista (HY+) kertomaan, mistä videoissa on kyse.

Lue lisää
Uutta

Mitä on luovuus? Luova yksilö, luova yritys tai toimiala? Entä ”puuska” tai ”höpötys”? Luovuus on laaja käsite, sanaa käytetään monilla eri tavoilla ja monissa eri merkityksissä.

Lue lisää
Uutta

Vuosi 2018 on ollut erittäin innostava. Asiakkaidemme opetukseen ja oppimiseen liittyvien tukipalveluiden tarve on vahvassa kasvussa ja muutoksessa.

Lue lisää
Uutta

Digitaalinen julkaisu on helposti saavutettava ja niin kutsutut sisällön rikasteet, eli äänet, videot ja muut elementit…

Lue lisää
TIEDOTE

Tulostus-, skannaus- ja kopiointipalvelu Print in City on avattu Aalto-yliopistossa.

Lue lisää
Uutta

Korostamme läpinäkyvyyttä toiminnassamme ja siksi haluamme avata sitä, mistä Unigrafian painotuotteissa käyttämä paperi on peräisin.

Lue lisää
TIEDOTE

Print in City -tulostus-, skannaus- ja kopiointipalvelu korvaa Helsingin yliopistossa nyt käytössä olevat pahviset kopiokortit.

Lue lisää
Uutta

Graafikoilla, Hannalla ja Riikalla on ollut työntäyteinen syksy.

Lue lisää
Uutta

Meillä on vahva päämäärä toteuttaa sisältöä, joka olisi visuaalisesti sekä sisällöllisesti mielenkiintoista.

Lue lisää
Uutta

Unigrafian liikkuvan kuvan osaajat Hannes, Heikki ja Ilkka tutustuivat syyskuussa media-alan tulevaisuuteen Amsterdamin IBC-messuilla.

Lue lisää
Uutta

Unigrafia on syyskuussa IBC-messuilla Amsterdamissa tutustumassa uusimpiin AV-, media- ja video-palveluihin.

Lue lisää
Uutta

Unigrafian verkkosivut on uudistettu toukokuussa. Sivujen näkyvin elementti on Unigrafian videotiimin tuottama uusi esittelyvideo.

Lue lisää
Uutta

Helsingin yliopisto avasi Tiedekulman…

Lue lisää
Uutta

Näissä muutaman minuutin mittaisissa haastatteluvideoissa Aallon opiskelijat kertovat oppiaineistaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Lue lisää