Uutta!

UUTTA

Unigrafian ja Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan yhteistyö laajenee tänä kesänä, kun UniContentin julkaisuvalikoimaan lisätään 26 valintakoekirjaa vuosilta 2014–2019. Julkaisut ovat avoimia kaikille, eikä erillistä kirjautumista palveluun tarvita.

Lue lisää
UUTTA

Tulostaminen Print in City palvelulla onnistuu nyt myös Unigrafian Pitäjänmäen toimipisteessä (Hiomotie 3, 00380 Helsinki).  Avoinna ma-pe 9-16. Paikalla myös henkilökuntaa opastamassa laitteen käytössä!  

Lue lisää
UUTTA

Uudistettu striimauksen tarjouspyyntöpalvelu ohjaa asiakasta ja näyttää valintoihin perustuvan palvelupaketin hinnan ja sorvaa alustavan tarjouksen jo ennen tarjouspyynnön lähettämistä.

Lue lisää
UUTTA

KAARO-verkosto on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama opettajankoulutuksen kehittämishanke, jonka tavoitteena on kehittää arviointikäytänteitä ja opettajien arviointiosaamista kansallisesti opettajien perus- ja täydennyskoulutuksessa. Verkosto on julkaissut kymmeniä opetusvideoita ja animaatioita yhteistyössä Unigrafian Creative Studion kanssa.

Lue lisää
UUTTA

Helsingin yliopiston Helpdeskin Harri Botter -chatbot auttaa IT-asioissa virka-ajoista välittämättä. Chatbot osaa vastata yksinkertaisiin kysymyksiin ja oppii käytyjen keskustelujen perusteella jatkuvasti lisää. Kehitysprojektia vetää oman työnsä ohella Unigrafian tietotekniikkatukihenkilö Simo Niemi.

Lue lisää
UUTTA

Ensimmäisen striimauskeikan taisin tehdä jo 20 vuotta sitten, kertoo joulukuussa Unigrafian asiantuntevaan remmiin astunut Ari Hiekkataipale. Striimaustiimin uusin tulokas on innoissaan, sillä AV-asiantuntijan roolissa hän saa hyödyntää vahvaa osaamistaan ja pääsee samalla kehittämään tiimin toimintatapoja.

Lue lisää
UUTTA

Pilottihankkeessa kartoitetaan, millaisia AV-laitteisiin liittyviä haasteita Helsingin yliopiston keskustakampuksen tilojen käyttäjät kohtaavat.

Lue lisää
UUTTA

Yliopiston vierailijoille tarkoitettujen pahvisten kopiokorttien käyttö tulostamisessa päättyy vuodenvaihteessa. Kopiokortit korvaa Print in City -palvelu.

Lue lisää
UUTTA

Mihhailova on tehnyt valokuvauskeikkoja aiemmin freelancerina. “Kun minua pyydettiin vakituiseen pestiin, tiesin tarkalleen, millainen porukka minua odottaa. Olen tehnyt töitä nykyisten kollegojeni kanssa  jo vuoden verran, tilatkin ovat ehtineet tulla tutuiksi. Unigrafialla on muutenkin hyvä maine, joten oli helppo vastata kyllä”, Mihhailova tunnustaa hymyillen.

Lue lisää
UUTTA

Lightboard mullistaa opetusvideoiden tekemisen, sillä sen avulla vaativienkin verkkoluentojen havainnollistaminen on helppoa ja kustannustehokasta.

Lue lisää
UUTTA

Verkkosivustoprojektien kehittäminen vaatii jatkuvaa työtä. Unigrafian web-suunnittelija, Risto Koljonen hyödynsi työnantajalleen tekemässä, tarjousprosessin kehittämiseen tähdänneessä opinnäytetyössä palvelumuotoilun periaatteita.

Lue lisää
UUTTA

AV-asiantuntijan työnkuvaan kuuluu opiskelijoiden teknistä ohjausta ja opettajien kouluttamista sekä editointitilojen ja videotuotantojen suunnittelua.

Lue lisää
UUTTA

Unigrafiassa pyrkimyksenä on minimoida uuden teknologian avulla ne haitat, joita tulostaminen ilmastolle aiheuttaa.

Lue lisää
UUTTA

Studiollamme on kuvattu tänä keväänä matikkavideoita. Pyysimme LUMATIKKA-ohjelman verkkototeutuksen koordinaattori Inkeri Sundqvistia Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalveluista (HY+) kertomaan, mistä videoissa on kyse.

Lue lisää
UUTTA

Mitä on luovuus? Luova yksilö, luova yritys tai toimiala? Entä ”puuska” tai ”höpötys”? Luovuus on laaja käsite, sanaa käytetään monilla eri tavoilla ja monissa eri merkityksissä.

Lue lisää