Muutoksessa – yhdessä asiakkaiden kanssa

Vuosi 2018 on ollut erittäin innostava. Asiakkaidemme opetukseen ja oppimiseen liittyvien tukipalveluiden tarve on vahvassa kasvussa ja muutoksessa.

Unigrafian keskeisenä tavoitteena on ollut kehittää käyttökokemukseltaan paperin kaltainen toimiva digitaalinen käyttöliittymä, joka mahdollistaa rikastetun sisällön (videot, animaatiot, oppimiselementit) esittämisen ja jonka tuotantokustannukset ovat korkeakouluympäristöön sopivat. Esittelimme uuden UniContent-ratkaisun tarkemmin 12.12. lähetetyssä uutiskirjeessä.

Digitalisoidut ja henkilöidyt palvelut ovat jatkuvan kehittymisen toimintoja. Tiivis yhteistyö – unigrafialaisten ja asiakkaidemme välinen avoin kommunikointi – on luonut parhaat mahdollisuudet onnistumiselle. Unigrafian suurimmaksi liiketoiminnaksi on kasvanut asiakas- ja digitaalisiin palveluihin sekä videotuotantoon keskittynyt Creative-yksikkö. Viiden vuoden muutosprosessi yhdessä asiakkaidemme kanssa on ollut ketterää kehittämistä parhaimmillaan. Kiitos teille kaikille uutta luovasta, tuloksellisesta yhteistyöstä. Innolla jatkamme yhdessä Teidän kanssanne vuoteen 2019.

Rentouttavaa joulunaikaa ja vuodenvaihdetta toivottaen!

Unigrafian toimitusjohtaja
Mika Peura

, , , ,