Videot

Esittely- ja mainosvideot

Unigrafia tuottaa videoita esimerkiksi yritysten sekä erilaisten hankkeiden, projektien ja ryhmien esittely- ja markkinointitarkoituksiin. Videoita voidaan hyödyntää mm. sosiaalisessa mediassa sekä eri verkkoalustoilla.

Animaatiot

Animaatiot ovat oivallinen tapa esittää tilastoja, grafiikkaa ja tarinoita visuaalisesti näyttävässä sekä helposti ymmärrettävässä muodossa.

Pidempien, tarinallisten videoanimaatioiden lisäksi Unigrafian tuotevalikoimaan kuuluvat graafisen suunnittelun lyhyemmät tehosteanimoinnit.

Studio

Helsingin keskustassa sijaitsevalla videostudiolla tuotetaan erilaisia esittely-, markkinointi- ja opetusvideoita. Luentoja voidaan striimata studiolta suorina lähetyksinä ja luoda tallenteita sekä yksittäisten kurssien että pidempien luentosarjojen käyttöön.

Striimaus

Erilaiset tapahtumat voidaan jakaa verkossa ja tallentaa yhdellä tai useammalla kameralla. Kuva- ja äänitekniikan lisäksi striimaustiimi huolehtii mm. valaisusta, tehostegrafiikoista sekä osallistumismahdollisuuksista sosiaalisen median kautta.

tiedekulma studiomasters

Studiomestarit

Tiedekulma on Helsingin yliopiston olohuone ja kaikille avoin tieteen areena. Unigrafian studiomestarit vastaavat Tiedekulman tapahtumien ääni- ja kuvatekniikasta sekä monikameratuotannoista sekä toteuttavat videokuvauksia ja -editointeja yhdessä mediatuottajan kanssa.

AV-tuki

Av-tukipalvelut suunnitellaan asiakaskohtaisesti. Helsingin yliopistolla Unigrafian tukihenkilöt avustavat esimerkiksi striimaukseen tarkoitettujen videokameroiden sekä Unitube-opetusvideostudion käytössä.