United Themes Shortcode Plugin

Esittely- ja mainosvideot

Liikkuva kuva on luova ja tehokas viestintäkeino. Erilaiset hankkeet ja projektit hyötyvät hyvin suunnitellusta ja tuotetusta esittelyvideosta, ja markkinointitarpeisiin tehty mainosvideo jättää usein pysyvämmän muistijäljen kuin perinteinen media. Kerran tuotettua videota voidaan hyödyntää sosiaalisessa mediassa sekä eri verkkoalustoilla, videoformaatti toimii tehokkaasti myös rekrytointiprosessissa ja opiskelijamarkkinoinnissa.

Unigrafialla on videokuvaukseen suunniteltu studio, mutta kuvauskalustomme liikkuu tarvittaessa myös asiakkaan tiloihin – sisälle, ulos tai vaikka keskelle metsää.

Kerro meille markkinointitarpeistasi ja anna Unigrafian videotiimille vapaat kädet – tai osallistu suunnitteluun yksityiskohtia myöten!

Animaatiot

Elävöitä esitystäsi animaatioilla! Animaatiot ovat oivallinen tapa esittää monimutkaistakin tietoa, tutkimustilastoja ja infografiikkaa visuaalisesti näyttävässä, helposti ymmärrettävässä ja jopa interaktiivisessa muodossa.

Pidempien, tarinaa hyödyntävien videoanimaatioiden lisäksi Unigrafia tuottaa lyhyempiä graafisen suunnittelun tehosteanimointeja esimerkiksi esityskalvoihin, nettisivuille, e-kirjoihin tai vaikkapa organisaatiosi somekanaviin.

Studio_1

Studio

Tuotamme liikkuvaa kuvaa kaikkiin kanaviin. Erilaiset esittely-, yritys- ja markkinointivideot suunnitellaan, kuvataan ja editoidaan Unigrafian luovan videotiimin voimin. Yksittäisten verkkokurssien opetusvideoiden kuvaaminen tai kokonaisen luentosarjan tuottaminen onnistuu siinä missä podcast-jaksojen tallentaminenkin.

Striimaaminen eli suora lähetys verkkoon, luennolle tai seminaarisaliin on mahdollista toteuttaa samoissa tiloissa. Studion käytössä ovat uusimmat ohjelmistot ja viimeisin tekniikka, tilaustyönä rakennettua ja näyttävät visualisoinnit mahdollistavaa Lightboardia myöten.

Olitpa kameran edessä konkari tai ensikertalainen, onnistut varmasti, sillä studion henkilökunta opastaa tarvittaessa kädestä pitäen. ​Riittää, että hallitset oman aihealueesi – videotuotantotiimi huolehtii kaikesta muusta.​ Kysy rohkeasti tarjousta tai tule käymään studiolla!

UNIGRAFIAN STUDIO, POHJOISESPLANADI 21, HELSINKI

Striimaus

Seminaari, konferenssi tai suurempi sidosryhmätapahtuma tulossa? Vie tärkeä tilaisuus suorana verkkoon! Tapahtuma voidaan kuvata yhdellä tai useammalla kauko-ohjattavalla kameralla ja leikata lennossa kamerasta toiseen. Kun striimi tallennetaan, editoidaan ja lisätään verkkosivuille tai sometilille, se tavoittaa moninkertaisen yleisön.

Kuva- ja äänitekniikan lisäksi Unigrafian striimaustiimi huolehtii mm. äänisuunnittelusta, tehostegrafiikoista sekä sosiaalisen median tarjoamista osallistumismahdollisuuksista. J​okainen striimaus räätälöidään yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

tiedekulma studiomasters

Studiomestarit

Tiedekulma on kohtaamispaikka keskellä kaupunkia. Yhdessä Tiedekulma Cafén kanssa se muodostaa Helsingin yliopiston olohuoneen ja avoimen tieteen areenan, jonne jokainen on tervetullut.

Tiedekulmassa järjestettävien tapahtumien ääni- ja kuvatekniikka sekä monikameratuotannot ovat Unigrafian studiomestareiden käsialaa. He toteuttavat tiloissa videokuvauksia ja -editointeja yhdessä Tiedekulman mediatuottajien kanssa. Myös suurin osa Tiedekulman someviestinnästä ja -mainoksista syntyy heidän käsissään. Tervetuloa ottamaan tila haltuun, järjestetään yhteistuumin ikimuistoinen tiedetapahtuma!

AV-tuki

Unigrafia tarjoaa AV-tukipalveluja kaikille asiakkailleen. Tukipalveluiden sisältö vaihtelee, ja se suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Yhteistyö alkaa tarpeiden kartoituksella, ja lopullinen palvelupaketti voi pitää sisällään esimerkiksi avustamista striimaukseen tarkoitettujen videokameroiden käytössä ja livestriimauksen toteuttamisessa, tukea ääni- ja kuvatekniikan kiemuroissa tai opastusta opetusvideoiden tuotannossa ja editoinnissa.