Pyydä tarjous striimauksesta:

video@unigrafia.fi

Esitysmateriaalit

Ohjaamme esitysmateriaalit digitaalisesti suoraan striimiin ja tallenteeseen asiakkaan tai Unigrafian esityskoneelta. Näin jokainen visuaalinen yksityiskohta toistuu hyvin myös lähetyksessä.

1-2 kameran tuotannot

Striimaukset 1-2 kameralla soveltuvat esimerkiksi luentojen ja puhe-esitysten välittämiseen. Esitykseen liittyvät diat ja materiaalit ohjataan rinnakkaiskuvina striimiin tapahtuman puhujan vierelle. Lisämikrofoneilla varmistetaan äänen kuuluminen striimin katsojille.

Monikameratuotannot

Monikameratuotannoissa on käytössä useampi kuvakulma, mikä mahdollistaa etäosallistujille mielenkiintoisemman ja monipuolisemman katselukokemuksen. Kauko-ohjattavilla kameroilla myös yleisökysymysten esittäjät voidaan myös kuvata edestäpäin.

Video ja ääni

Korkeatasoinen ja monipuolinen kuvauskalustomme toimii kaikenkokoisissa tapahtumissa sijainnista riippumatta. Käytössämme on parasta ammattilaisille suunnattua tekniikkaa sisältäen valovoimaiset tv-tuotantokamerat ja kauko-ohjattavat ptz-kamerat. Laadukkaan kuvan lisäksi kaappaamme striimin puhujien esitysmateriaalit kokoruutu- tai rinnakkaiskuvana helpottaen lähetyksen seuraamista.

Esiintyjien ja yleisön äänen taltioiminen selkeästi on tärkeää laadukkaan lähetyksen varmistamiseksi. Käytössämme on valikoima laadukkaita mikrofoneja yksittäisten puhujien, paneelikeskustelujen ja yleisökysymysten tallentamiseen.