TUO YLEISÖSI YHTEEN
VERKKOTAPAHTUMALLA

Striimaus, eli livelähetys verkossa mahdollistaa lähes rajattomat katsojamäärät ja moniulotteiset etätapahtumat.

Ajatuksella koottu virtuaali- tai hybriditapahtuma on helppo tapa edistää aktiivista viestintää katsojan ja esiintyjän välillä.

Kerro meille tulevasta tapahtumastasi, video- ja striimitiimimme tekee sinulle ehdotuksen parhaiten tarpeitasi palvelevasta toteutuksesta.

yläkuva@100x-100

”Unigrafia on toteuttanut meille jo useamman livestriimin, ja työskentely
heidän kanssaan on sujunut vaivattomasti ja taidokkaasti.
Yhteydenpito on ollut sujuvaa ja ammattitaitoinen sekä rento ilmapiiri
on luonut kuvauksiin tunnelman, jossa esiintyjienkin on helppo olla ja keskittyä rooliinsa.”

– Read Hour -tapahtuma, Reetta Koskinen

screenit@100x-100
sohva@100x-100

MITÄ STRIIMAUS MAHDOLLISTAA?

Tapahtuma voidaan toteuttaa joko kokonaan etänä tai hybridimuodossa, jolloin osa yleisöstä on tapahtumapaikalla ja osa osallistuu internetin välityksellä.

Virtuaalitapahtuma mahdollistaa monipuolisten ja katsojaa viihdyttävien lisämateriaalien tuomisen mukaan esitykseen. Etukäteen tuotettuja video- tai multimediatallenteita voidaan esittää puheenvuorojen ja keskustelujen välissä.

Virtuaalitapahtumat voidaan toteuttaa joko asiakkaan tiloissa tai monipuolisella studiollamme Helsingin ytimessä – aina tilannekohtaisesti ja kokonaisuus huomioiden.

Tapahtumasta tuotetaan usein myös laadukas tallenne jaettavaksi niille katsojille, jotka eivät päässeet mukaan tapahtumapäivänä. Tallenteen kuva- ja äänimaailmaa voidaan tarvittaessa editoida. Lisäksi tallenteelle voidaan tuoda tekstityksiä tai muita kokonaisuutta selkeyttäviä elementtejä.

kamera@100x

Kysy lisää, tai pyydä
tarjous striimauksesta