Striimaus

Striimaus-palvelu sisältää:

Yhden tai useamman kameran striimauksen

Striimin sekä tallenteen

Esitysgrafiikat suoraan striimiin

Planssien eli taustagrafiikoiden suunnittelun

Äänituotannon paikan päällä

Chat-mahdollisuuden

Nopean ja asiakasystävällisen palvelun.

Lisäpalveluita tarpeen mukaan

 

Suosittelemme tilaamaan striimauksen vähintään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Tarjouspyynnön striimauksesta voi lähettää alla olevan linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

Monikameratuotannot

Monikameratuotannoissa kuvakulmia voidaan vaihdella, ja näkyviin saadaan esimerkiksi luentojen tai puheiden striimauksissa myös yleisökysymysten esittäjät. Suoran lähetyksen seuraajille voidaan antaa kommentointi- ja kyselymahdollisuus chatin tai sosiaalisen median kautta.

1-2 kameran tuotannot

Perustason striimaukset soveltuvat esimerkiksi luentojen ja puhe-esitysten välittämiseen. Esitykseen liittyvät graafiset elementit ohjataan striimiin rinnakkaiskuvina esimerkiksi tapahtuman puhujan vierelle. Laadukkailla mikrofoneilla varmistetaan äänen kuuluminen myös striimin katsojille.

Striimaustekniikka

Video ja ääni

Korkeatasoinen ja monipuolinen kuvauskalustomme palvelee sekä pieniä että suuria tilaisuuksia tapahtumapaikasta riippumatta. Käytössämme on parasta ammattilaisille suunnattua tekniikkaa, joka sisältää valovoimaiset tv-tuotantokamerat ja kauko-ohjattavat ptz-kamerat. Laadukkaan kuvan lisäksi kaappaamme striimiin puhujien esitysmateriaalit kokoruutu tai rinnakkaiskuvana helpottaen lähetyksen asiasisällön seuraamista. Alkuplanssit ja nimitiedot lisäämme asiakkaan toiveiden mukaan.

Esiintyjien ja yleisön äänen taltioiminen kuuluvasti on tärkeää laadukkaan lähetyksen varmistamiseksi. Käytössämme on valikoima huippuluokan mikkejä joita hyödynnämme yksittäisten puhujien, paneelikeskustelujen ja yleisökysymysten nauhoittamiseen. Äänen sävyä, voimakkuutta ja toimivuutta seurataan koko lähetyksen ajan.

Esitystekniikka ja valot

Esitysmateriaalit ohjaamme digitaalisesti suoraan striimiin ja tallenteeseen asiakkaan tai Unigrafian esityskoneelta. Näin jokainen visuaalinen yksityiskohta toistuu hyvin myös lähetyksessä.

Ketterät kuvausvalomme valaisevat kaikenkokoiset tilat, parantaen lähetyksen kuvanlaatua tilanteissa joissa sali tai lava on hämärä.