SEMINAARI, KONFERENSSI TAI SUUREMPI SIDOSRYHMÄTAPAHTUMA TULOSSA?
TILAA STRIIMAUS TAPAHTUMAASI UNIGRAFIALTA.

PYYDÄ TARJOUS STRIIMAUKSESTA

view of a show from sound mixing table

1-2 Kameran tuotannot

Perustason striimaukset soveltuvat esimerkiksi luentojen ja puhe-esitysten välittämiseen. Esitykseen liittyvät diat ja materiaalit ohjataan striimiin rinnakkaiskuvina esimerkiksi tapahtuman puhujan vierelle. Laadukkailla mikrofoneilla varmistetaan äänen kuuluminen striimin katsojille.

Monikameratuotannot

Monikameratuotannoissa on käytössä useampi kuvakulma, mikä mahdollistaa etäosallistujille mielenkiintoisemman ja monipuolisemman katselukokemuksen toteuttamisen. Kauko-ohjattavilla kameroilla myös yleisökysymysten esittäjät voidaan kuvata. Suoran lähetyksen seuraajille voidaan antaa kommentointi- ja kyselymahdollisuus chatin avulla. 

cameras screen while filming

Video ja ääni

Korkeatasoinen ja monipuolinen kuvauskalustomme palvelee kaikenkokoisia tilaisuuksia tapahtumapaikasta riippumatta. Käytössämme on parasta ammattilaisille suunnattua tekniikkaasisältäen valovoimaiset tv-tuotantokamerat ja kauko-ohjattavat ptz-kamerat. Laadukkaan kuvan lisäksi kaappaamme striimiin puhujien esitysmateriaalit kokoruutu- tai rinnakkaiskuvana helpottaen lähetyksen aiheen seuraamista. Alkuplanssit ja nimitiedot lisäämme asiakkaan toiveiden mukaan. 

Esiintyjien ja yleisön äänen taltioiminen selkeästi on tärkeää laadukkaan lähetyksen varmistamiseksi. Käytössämme on valikoima laadukkaita mikkejä yksittäisten puhujien, paneelikeskustelujen ja yleisökysymysten nauhoittamiseen. Äänen sävyä, voimakkuutta ja toimivuutta seurataan koko lähetyksen ajan. 

Esitystekniikka ja valot

Esitysmateriaalit ohjaamme digitaalisesti suoraan striimiin ja tallenteeseen asiakkaan tai Unigrafian esityskoneelta. Näin jokainen visuaalinen yksityiskohta toistuu hyvin myös lähetyksessä. 

Ketterät kuvausvalomme valaisevat kaikenkokoiset tilat, parantaen lähetyksen kuvanlaatua tilanteissa, joissa sali tai lava on hämärä.