Infonäytöt

Kaipaavatko yrityksesi infonäytöt sisältöjä? Kosketusnäyttöjen interaktiiviset opasteet, informatiiviset animaatiot, markkinointivideot ja havainnollistavat grafiikat – kaiken tämän saat Unigrafialta!

Kosketuskäyttöliittymällä toimiviin opastusnäyttöihin on helppo kytkeä näkymältään ja ulkoasultaan räätälöityjä karttapalveluja, tapahtumanäytöt tarjoilevat reaaliaikaista tietoa ja viestintänäytöt ovat esimerkiksi hätätiedotteita varten.

Valmiiden sisältöjen lisäksi tuotamme erilaisia pohjia vaihtuvan tiedon näyttöihin, kuten Googlen kalenteripalvelun kautta toimivaan tilavarauskalenteriin.

Verkkosivut

Verkkosivuja vailla? Viilataan vanhat verkkosivut kuntoon tai aloitetaan kokonaan puhtaalta pöydältä. Suunnitellaan kätevä käyttöliittymä ja sopiva sisältö verkkosivuillesi. Lisätään dynaamisesti päivittyviä elementtejä tai vaikka liikkuvaa kuvaa, joka tuotetaan tarvittessa Unigrafian videotiimin voimin.

Verkkosivujen uudistamisen ja optimoimisen myötä päivittäminen helpottuu, mobiilikäyttö sujuvoituu ja hakukoneetkin löytävät sivuston paremmin. Samalla voidaan tarkistaa, kaipaako visuaalinen ilme selkeyttämistä tai uusia elementtejä.

Laajempien verkkosivujen, vaativampien toiminnallisuuksien, ja käyttöliittymäuudistusten lisäksi Unigrafia toteuttaa jatkuvasti rajatumpia tapahtuma- ja hankesivustoja. Myös yksittäiset kampanja- ja laskeutumissivut kuuluvat palveluvalikoimaamme.