Uusi Unigrafia.fi

Unigrafian verkkosivut on uudistettu 15.5.

– Sivujen uudistaminen oli tärkeää tässä vaiheessa, sillä havaitsimme, että meillä on paljon palveluita, joita asiakkaamme eivät tunne, Essi Horkka Unigrafian markkinoinnista ja viestinnästä kertoo.

– Uudet verkkosivut on kehitetty vastaamaan yrityksen uutta palvelumallia eli laajentuneita digitaalisia palveluita, asiakkuuksista, palveluista ja markkinoinnista vastaava Jani Kajander Unigrafialta kertoo.

Painotöiden ja Unigrafian perinteisten toimintojen lisäksi yhtiö panostaa nykyään entistä enemmän video-, mobiili- ja grafiikkapalveluiden tuottamiseen sekä räätälöityjen av-tukipalvelupakettien tarjoamiseen.

Uusien sivujen näkyvin elementti on Unigrafian videotiimin tuottama uusi esittelyvideo, jota on kuvattu mm. Aalto-yliopiston Harald Herlin -oppimiskeskuksessa ja Helsingin yliopiston Tiedekulmassa. Lisää videoita on tulossa.

Entistä laajemmat verkkosivut

Uusien sivujen rakentaminen aloitettiin keskustelemalla Unigrafian eri osastojen edustajien kanssa.

– Aloitimme selvittämällä, mitä kukin haluaisi kertoa omasta työstään ja mitä asioita asiakkaat useimmiten meiltä kysyvät, Horkka kertoo.

– Sivuston eteen tehtiin iso työ. Kaikkien firman palveluiden edustajien kanssa on istuttu alas ja keskusteltu siitä, miten palveluiden pitäisi näkyä uusilla sivuilla, minkälaisia asioita pitää kertoa ja mikä on tärkeintä, Kajander lisää.

Sivujen päivityksen yhteydessä ehostettiin myös ulkoasu sekä käyttöliittymä yhdessä City Dev Labsin kanssa. Uudet sivut ovat aiempaa interaktiivisemmat ja toimivat nyt entistä notkeammin.

– Uudet sivut ovat Unigrafian näyteikkuna ja mainos, mutta myös eräänlainen palvelupolku: kaikki tieto on loogisesti löydettävissä ja mitä enemmän yrityksen tietty palvelu asiakasta kiinnostaa, sitä syvemmälle tätä ”polkua” voidaan sivustolla seurata, Kajander kertoo.

Esimerkiksi paino- ja tulostuspalvelut löytyvät nyt etusivulta yhteisen otsikon ja palveluikonin alta. Viereinen ostoskori-kuvake sivun avausnäkymässä puolestaan vie suoraan Unigrafian verkkokauppaan. Paino- ja tulostuspalvelujen yhteinen sivu kokoaa yhteen kaiken painamiseen, tulostukseen ja verkkokauppaan liittyvän tiedon.

Päämääränä aina vain paremmat nettisivut

Kiitos uudistuneen koodauksen, Unigrafian uudet verkkosivut ovat nyt muokattavissa nopeasti ja helposti, ja sisältöjä päivitetäänkin jatkuvasti. Käy tutustumassa Unigrafian uudistettuihin nettisivuihin ja jätä kommenttisi, kehusi tai kritiikkisi.

Täydennämme ja päivitämme sivuja edelleen ja siksi onkin tärkeää, että sivustolla vierailijat antaisivat myös palautetta. Palautetta voi antaa ottamalla suoraan sähköpostilla yhteyttä asiakaspalvelu@unigrafia.fi tai vastaamalla palautekyselyyn. Palautekyselyn yhteydessä yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan t-paitoja sekä Museokortti.

, , , , , ,