6.9.2021 Admin

Unigrafia ja PunaMusta syventävät yhteistyötään

 

Unigrafia Oy:n ja PunaMusta Oy:n välinen pitkäaikainen yhteistyö syventyi entisestään, kun Unigrafian painoliiketoiminta siirtyi liiketoimintakaupalla 1.9.2021 alkaen PunaMustalle. Korkeakouluasiakkaiden tutut yhteyshenkilöt säilyvät, sillä liikkeenluovutuksen yhteydessä neljä Unigrafian painopalvelujen asiantuntijaa siirtyi PunaMustan palvelukseen.

Unigrafian julkaisupalveluyksikkö tarjoaa jatkossakin julkaisuneuvontaa, huolehtii töiden painovalmiiksi saattamisesta sekä esimerkiksi opastaa väittelijöitä väitöskirjan painatuksen suhteen.

      • Painopalvelujen kilpailutuksessa PunaMusta tarjosi omistaja-asiakkaidemme kannalta parhaan kokonaisratkaisun, sanoo Unigrafian teknologiajohtaja Jorma Ahlqvist. – PunaMusta on ollut painoalan kumppanimme jo usean vuoden ajan, ja nyt yhteistyö vain tiivistyy. Muutoksen tavoitteena on varmistaa entistäkin kilpailukykyisempi hinnoittelu ja nopeammat läpimenoajat sekä laajentaa palvelutarjontaa. Myös ympäristönäkökulma oli meille kilpailutuksessa tärkeä tekijä.

Aalto-yliopiston, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun, Helsingin yliopiston ja Taideyliopiston omistama Unigrafia keskittyy jatkossa digitaalisiin julkaisuihin ja graafiseen suunnitteluun sekä liikkuvan kuvan palveluihin. PunaMustan palveluvalikoima kattaa kaikki painopalvelut, digitoinnin sekä erilaiset tapahtumatuotteet.

Lisätietoja:

PunaMusta:
Asiakkuusjohtaja Timo Peltoniemi, puh. 040 774 1277

Unigrafia:
Teknologiajohtaja Jorma Ahlqvist, puh. 040 704 2008

Asiakkuuspäällikkö Eeva Hagel, puh. 040 077 4520