Aalto-yliopisto

Unigrafian tulostuspalvelu sisältää verkkotulostimet ja monitoimilaitteet asennuksineen, vanhojen laitteiden korvaamisen uusilla, käyttäjien opastuksen sekä huollon ja varaosat.

Unigrafia vastaa laitteiden investointi- ja ylläpitokuluista ja seuraa huoltopalvelujen toimivuutta. Lisätietoa Aalto Insidesta.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian kampuksilla on yli 100 Unigrafian tarjoamaa monitoimilaitetta ja verkkotulostinta. Monitoimilaitteilla voi tulostamisen lisäksi myös kopioida ja skannata.

Lisää tietoa palvelusta, laitteista ja eri mahdollisuuksista tulostukseen, kopiointiin ja skannaukseen liittyen saat Haaga-Helian omilta sivuilta.

Helsingin yliopisto

Tarjoamme eri puolilla Helsingin yliopistoa ja sen sidosryhmien tiloissa suuren määrän monitoimilaitteita ja verkkotulostimia. Monitoimilaitteilla voidaan tulostamisen lisäksi myös kopioida ja skannata.

Laitteiden käyttöönottoon tarvitset voimassa olevat HY-tunnukset ja tunnistekortin (Unigrafian oma kortti, HSL-matkakortti, lähimaksuominaisuudella varustettu opiskelijakortti tai sirullinen henkilökuntakortti). Opiskelijat voivat ladata kortille saldoa opiskelijoiden saldokaupassa. Kortin voi ostaa Unigrafian verkkokaupasta.

Taideyliopisto

Unigrafia tarjoaa Taideyliopistolla suuren määrän monitoimilaitteita ja verkkotulostimia opiskelijoiden sekä henkilökunnan käyttöön. Monitoimilaitteilla voi tulostamisen lisäksi myös kopioida ja skannata.

Käyttötukea sekä lisätietoja palvelusta saat Taideyliopiston IT-tukipalveluista (help@uniarts.fi) sekä Taideyliopiston omasta Artsi intranetistä.