Väitöskirjan suunnittelu- ja taittotyöt

Graafinen suunnittelu tarkoittaa yksilöllisen kannen tai sisäsivujen ulkoasun suunnittelua ja taittopohjan valmistamista. Taitto tarkoittaa kirjan sivulla olevien tekstien ja elementtien kuten graafien ja kuvien sommittelua visuaalisesti selkeään ja luettavaan muotoon. Taiton lopputulos on painovalmis PDF-tiedosto.

Taittopalveluamme ei tarvita, jos tutkija tekee taiton itse. Silloin hän toimittaa käsikirjoituksen ja mahdolliset artikkelit Unigrafiaan valmiina PDF-tiedostoina, jotka sisältävät kaikki tekstissä käytetyt fontit. Ohjeita tiedoston tekemiseen löytyy täältä .

Jos et ole varma, tarvitsetko taittopalveluamme, voit lähettää meille tekstitiedostosi arvioitavaksi sähköpostitse asiakaspalvelu@unigrafia.fi

Jos haluat jättää taiton graafikon tehtäväksi, lähetä meille tarjouspyyntö väitöskirjan taitosta sivun alareunan linkistä. Lomakkeella kysymme sinulta lukumäärän taitettavista sivuista, taulukoista ja valmiista tai viimeisteltävistä kuvista ja kuvioista.

Annamme tarjouksessa myös arvion painatuksen hinnasta, joten kysymme myös artikkelien lukumäärää sekä PDF-tiedostoina lähetettävien sivujen kokonaismäärää. Mieti myös valmiiksi alustava painosmäärä.

Tarjouksemme sisältää aikatauluehdotuksen, jonka vuoksi tarvitsemme väitöspäiväsi sekä päivämäärän jolloin aineisto toimitetaan taittoon. Tarjouspyyntö on lähetettävä meille viimeistään 6 viikkoa, kuitenkin mielellään jo 2 kuukautta ennen suunniteltua väitöspäivääsi jotta ehdimme aikatauluttaa työn myös graafikon työkalenteriin.